Ύποπτα θαύμαζε bloggers που πιστεύουν ότι η Ευρώπη πνίγεται σε μουσουλμάνους

Written By news on Selasa, 26 Juli 2011 | 22.23

Ύποπτα θαύμαζε bloggers που πιστεύουν ότι η Ευρώπη πνίγεται σε μουσουλμάνους

Andres Behring Breivik ήταν ένας παραγωγικός blogger και επισκέπτη σε απευθείας σύνδεση περιοχές που επιβεβαίωσε κοσμοθεωρία του.

Γεύση Breivik σε απευθείας σύνδεση συνομιλία δείχνει μια ψυχαναγκαστική ενδιαφέρον για ιστοσελίδες που βλέπουν το σύγχρονο κόσμο από την άποψη της «σύγκρουσης των πολιτισμών», όπου οι χριστιανικές αξίες που υποτίθεται ότι υπό πολιορκία στο πρόσωπο ενός ισλαμικού επίθεση.

Αλλά σπάνια, αν ποτέ δεν θα φαίνονται να έχουν υποστηρίξει μια βίαιη απάντηση σε αυτό που είδε ως εξισλαμισμού της Ευρώπης, ακόμη και δεδομένου ότι προγραμματίζεται μια σφαγή για χρόνια.

Ο επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών πληροφοριών της Νορβηγίας, Janne Kristiansen, δήλωσε σε νορβηγική εφημερίδα Δευτέρα ότι Breivik είχε «σκόπιμα απέχει από βίαιες παραινέσεις στο διαδίκτυο. Έχει περισσότερο ή λιγότερο ήταν μια μέτρια, και δεν υπήρξε ούτε μέρος οποιουδήποτε δικτύου εξτρεμιστές."

Breivik Η blogs και ιστοσελίδες ήταν ενθουσιασμένος για το φιλο-αμερικανικές και φιλο-Ισραήλ, εξαιρετικά εχθρικές προς το Ισλάμ και απελπισμένος ότι η ευρωπαϊκή πολιτική ελίτ θα δουν ποτέ το λάθος της φιλελεύθερης πολυπολιτισμική τις προοπτικές του.

Μια τέτοια περιοχή είναι Πύλες της Βιέννης, του οποίου η σημαία έχει ως εξής: «.. Κατά την πολιορκία της Βιέννης το 1683 Ισλάμ φαινόταν έτοιμη να υπέρβασης Χριστιανική Ευρώπη Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση ενός πολύ παλιά πόλεμο"

Breivik χειροκρότησαν τακτικά έναν συγγραφέα ο οποίος πηγαίνει από το όνομα του Fjordman στην περιοχή, της οποίας ένας από εισφορές, από το 2007, έχει ως εξής: «Όταν καταρρέει το σουηδικό κράτος πρόνοιας, οι μετανάστες που χάνουν τις πληρωμές τους θα πρέπει να πάμε κάπου στη Δανία θα είναι πιθανώς. αρκετά επιτυχημένη στο να κρατήσει τους έξω. Πολλοί από αυτούς θα μεταβούν στη Νορβηγία, μερικοί θα εγκατασταθεί στη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, και κάποια πιθανότατα θα καταλήξουν στην Ανατολική Ευρώπη. "

Breivik επαίνεσε επίσης το βιβλίο Fjordman, το "Να νικήσει Ευραραβίας», χαρακτηρίζοντάς την ως «το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για την οικογένεια και τους φίλους."

Το βιβλίο υποστηρίζει ότι η Ευρώπη θα κατακλυσθούν από τους μουσουλμάνους - και που διέπουν την κατηγορία του, είναι συνένοχοι σε αυτή παράδοση. «Σύμφωνα με ορισμένους, ένα από τα τρία μωρά που γεννήθηκαν στη Γαλλία είναι μια μουσουλμανική," Fjordman γράφει.

"Εκατοντάδες μουσουλμάνοι γκέτο ήδη de facto ακολουθεί σαρία, όχι το γαλλικό δίκαιο. Μερικοί πιστεύουν ότι η Γαλλία θα ήσυχα γίνει μια μουσουλμανική χώρα, ενώ άλλοι προβλέπουν έναν εμφύλιο πόλεμο στο εγγύς μέλλον."

Fjordman ποτέ δεν υποστήριξε τη βία και έχει καταδικάσει τις δράσεις Breivik, η δημοσίευση στο πύλες της Βιέννης: «Κάθε πρόσωπο που κάνει κάτι τέτοιο είναι ένα τέρας που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους εν ψυχρώ και τραυμάτισε αμέτρητους άλλους, σωματικά και νοητικά.."

Οι προσπάθειες από το CNN για τον εντοπισμό Fjordman ηττήθηκαν.

Breivik ήταν ένας παραγωγικός συντελεστής σε νορβηγικό τοποθεσία, Document.no, το 2009 και το 2010, υποτίθεται ότι αποστολή αναφορές όπως: «Μπορείς να το όνομα μία χώρα όπου η πολυπολιτισμικότητα είναι επιτυχής, όπου το Ισλάμ είναι η συμμετοχή;" και «προτεσταντική εκκλησία του σήμερα είναι ένα αστείο. Ιερείς στο τζιν που πορεία για την Παλαιστίνη και εκκλησίες που μοιάζουν με μινιμαλιστικό εμπορικά κέντρα."

Άλλες ιστοσελίδες και blogs που ακολουθούνται περιλαμβάνουν Jihad Watch, Brussels Journal, TheReligionofPeace και Atlas απαξιεί. ReligionofPeace περιγράφει το Ισλάμ ως «άκαμπτο πολιτικό και πολιτισμικό σύστημα με την εντολή να κατακτήσει και να ρυθμίζουν τη ζωή των άλλων μέσω απαραίτητη δύναμη."

Breivik σημεία σε ένα κομμάτι που γράφτηκε από Pamela Geller στην Atlas απαξιεί τον Ιούλιο του 2009. «Οι μουσουλμάνοι έχουν λάβει για να λεηλατεί, καταστρέφει και τον εμπρησμό στους δρόμους της Γαλλίας. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν συνεργήσει στην πέμπτη στήλη με την άνανδρη σιωπή", γράφει.

Geller έχει εξέχουσα σε αντίθεση με την ανέγερση τεμένους κοντά στο Ground Zero στη Νέα Υόρκη.

Επισημαίνει ότι υπάρχει μόνο μια αναφορά σε αυτήν σε δήθεν μανιφέστο Breivik 1.500 σελίδων, και γελοιοποιεί την έννοια ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμπεριφορά του.

"Anders Behring Breivik είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του", γράφει. Αλλά προσθέτει: «Αν κάποιος τον παρακινούσε στη βία, δεν ήταν ισλαμική ρατσιστές Αν μη τι άλλο τον παρακινούσε στη βία, ήταν η ευρωμεσογειακή πολιτική,." Αναφορά στην μετανάστευση προς την Ευρώπη από τη Βόρεια Αφρική.

Geller προσάπτει, επίσης, σε μια ανάρτηση Τρίτη, για το "Περισσότερα αναμένεται γκροτέσκο εκμετάλλευσης και του οπορτουνισμού από τις μουσουλμανικές ομάδες Αδελφότητα στην Αμερική" της επίθεσης του Όσλο.

Αλλά για πολύ καιρό αντίπαλος της Jeffrey Goldberg στο περιοδικό Atlantic, Geller και τους άλλους σαν το μυαλό του εμφανώς επηρεασμένη Breivik: «Ελευθερία του λόγου σημαίνει ελευθερία του λόγου, όμως, ότι θα πρέπει να γνωρίζουν τώρα ότι οι βίαιες άνθρωποι φαίνονται να την καθοδήγηση, και αυτή πρέπει να γράψει. με αυτό κατά νου. "

Από το blog του Σουλτάνου Knish, Ντάνιελ Greenfield λέει ότι «προσπαθεί να εφαρμόσει τα πρότυπα για την ορθολογική Breivik είναι ανώφελη. Όπως και πολλοί δολοφόνοι ήταν από νοημοσύνη άνω του μετρίου, αλλά κάτω του μέσου όρου λογική. Αφαιρέστε την πολιτική, και Breivik ταιριάζει το προφίλ της πιο δολοφόνους ξεφάντωμα. Ήταν θυμωμένος με την κοινωνία, ένα loner ... "

Μια άλλη συντηρητική blogger, Mark Steyn, συμφωνεί. Σε ένα blog με τίτλο "Murder ισλαμοφοβία και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας» για την απευθείας σύνδεση αναθεώρηση Εθνική, υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση του ακροδεξιού ετικέτα, για να Breivik έχει νόημα.

"Αυτή η Breivik άνθρωπος μπορεί να νομίζει ότι γράφει ιστορία και bestriding οι γεωπολιτικές ρεύματα και η σύγκρουση των πολιτισμών, αλλά στο τέλος πήγε και πυροβόλησε τους γείτονές του. Γιατί αφήνετε τον εαυτό του aggrandizing θάψουν την πραγματικότητα;" Steyn έγραψε Δευτέρα.

Αλλά Greenfield επιμένει επιθέσεις Breivik του είχε προκαλέσει: «Οι δολοφονίες του Όσλο είναι ένα άλλο στοιχείο σχετικά με το καθολικό του υψηλού κόστους του Ισλάμ Η εκρηκτική οργή και στις δύο πλευρές που τροφοδοτείται από μια κοινωνική αστάθεια που δημιουργήθηκε από επιθετική μετανάστευση χωρίς τη σκέψη για τις επιπτώσεις της στο. χώρα στο σύνολό της. Ήταν Breivik που πέρασε εννέα χρόνια τον σχεδιασμό και την εκτέλεση των επιθέσεων, αλλά ήταν από τις πολιτικές αρχές που είχαν δημιουργήσει ένα σενάριο που έδωσε τη δυνατότητα. "

Μία από τις καταχωρήσεις Breivik για Document.no συγχαρητήρια του ακροδεξιού Αγγλικά Άμυνας League. "Η τακτική της EDL είναι τώρα έξω να« δελεάσει »υπερβολική αντίδραση από Τζιχάντ Νέων / Extreme-μαρξιστές-κάτι που έχουν καταφέρει αρκετές φορές ήδη," γράφει.

Η EDL καταδίκασε επίσης Breivik - λέγοντας ότι "Όποιος δεν διατυπώσει εξτρεμιστικές πεποιθήσεις οποιουδήποτε είδους, είτε είναι άσπρος ρατσιστής, Christian φονταμενταλιστικά ή ισλαμιστές εξτρεμιστές, όλοι παίρνουν απαγορευμένες από την (Facebook) χώρο." Αλλά ο ηγέτης του Tommy Robinson επανέλαβε Greenfield και Geller σε συνέντευξή του BBC, λέγοντας: «Υπάρχουν Βρετανοί άνθρωποι που είναι σε μεγάλο βαθμό την ανησυχία του για την απειλή του Ισλάμ που έχει για το έθνος μας ... Πρέπει να υπάρξει μια πλατφόρμα που δίνονται στους ανθρώπους ώστε να μπορούν να έχουν απογοητεύσεις τους να ακουστεί. "

Mark Steyn φοβάται την πλατφόρμα για συζήτηση στην πραγματικότητα θα συρρικνωθεί ως αποτέλεσμα της τρέχω Breivik του. «Ελεύθερες κοινωνίες μπορεί να επιβιώσει το περιστασιακό Breivik», έγραψε σε μια θέση Δευτέρα για την Εθνική απευθείας σύνδεση αναθεώρηση. "Εάν η Νορβηγία ανταποκρίνεται σε αυτό που η Αριστερά φαίνεται να επιθυμούν, από συρρίκνωση ακόμη περισσότερο τα όρια του δημόσιου λόγου, την ελευθερία, θα έχουν έναν πιό σκληρό χρόνο."

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...