Δημοκρατικός σχέδιο χρέος αγώνες στο Σπίτι

Written By news on Selasa, 26 Juli 2011 | 22.21

http://www.latimes.com/media/thumbnails/story/2011-07/63504879-25171957.jpgΔημοκρατικός σχέδιο χρέος αγώνες στο Σπίτι
Οι ηγέτες αναβλήθηκε μια προγραμματισμένη ψηφοφορία της Τετάρτης στη Βουλή, μια ένδειξη των προβλημάτων που πλήττουν την προσπάθεια. Ακόμη και αν το σχέδιο περνά αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίσει ένα αβέβαιο μοίρα στη Λαϊκή ελεγχόμενες Γερουσία, και αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου είπε ότι θα συστήσει ο Πρόεδρος Ομπάμα θα ασκήσει βέτο.

Η δύσκολη μάχη, με επικεφαλής τον Βουλής John A. Boehner (R-Ohio), έγινε πιο δύσκολο όταν μια ανεξάρτητη ανάλυση που θέτει μια νέα πρόκληση με τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται στο σχέδιο, λέγοντας προσδοκώμενα οικονομικά της οφέλη της θα είναι μικρότερη από την αρχική εκτίμηση.

Πρόκληση Boehner έφτασε σε κρίσιμο σημείο, τόσο για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και τη χώρα, μετά από μήνες πολιτικού αδιεξόδου. Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ομοσπονδιακή κυβέρνηση χτυπά το $ 14,3 τρις-όριο για το πόσο μπορεί να δανειστεί, μετά την οποία θα μπορούσε να είναι σε θέση να πληρώσει όλους τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις του.

Η Επιτροπή, προτείνοντας το δικό τους σχέδιο, το Σώμα Ρεπουμπλικάνοι με στόχο να αποδείξουν ότι θα μπορούσε να οδηγήσει το έθνος μακριά από το χείλος της οικονομικής καταστροφής. Όμως την Τρίτη, που σε μεγάλο βαθμό έδειξε από τις βαθιές διαφορές που προκάλεσαν κωλύματα στο GOP και την ηγεσία Boehner του όλο το χρόνο.

ΔΑΠ ηγέτες ωθούνται σε overdrive για να προσπαθήσει να διασώσει το μέτρο, με επιχειρήματα, ενσυναίσθηση, γλυκαντικές ουσίες και ακόμη και μια σκληρή-τύπος απόσπασμα της ταινίας - ναι, ένα κλιπ ταινία - να συσπειρώσει την υποστήριξη.

Για να προωθήσει ένα σχέδιο μέσα από τη Βουλή, Boehner πρέπει να συγκεντρώσει 217 ψήφους. Υπάρχουν 240 Ρεπουμπλικανών στη Βουλή, και λίγα, αν υπάρχουν, Δημοκρατικοί αναμένεται να υποστηρίξουν το σχέδιό του. Έτσι Boehner μπορεί να αντέξει οικονομικά να χάσει όχι περισσότερο από περίπου 23 μέλη του κόμματός του - ένα δύσκολο έργο, δεδομένης της αντίθεσης πολλών συντηρητικών σε αύξηση ορίου του χρέους της χώρας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σχέδιο Boehner θα απαιτούσε ότι ο πρόεδρος πάει στο Κογκρέσο δύο φορές μέσα στον επόμενο χρόνο για την αρχή να αυξήσουν το όριο του χρέους. Μια ανταγωνιστική σχέδιο, υπό την πίεση της πλειοψηφίας στη Γερουσία Leader Harry Reid (D-Nev.), θα προβλέπει αύξηση ανώτατο όριο χρέους στο τελευταίο μέχρι το 2012, καθώς ο Λευκός Οίκος προτιμά.

Σχέδιο Boehner επίσης θα απαιτούσε ότι η Βουλή και τη Γερουσία ψηφοφορία στο μέλλον σε ένα ισορροπημένο προϋπολογισμό-τροποποίηση του Συντάγματος.

Ένα-ένα Τρίτη, απρόθυμοι βαθμό-και-αρχείο Σπίτι Ρεπουμπλικάνοι παλέψει με τις αποφάσεις τους και το χάσμα στο κόμμα γενικότερα. Επιρροή των ομάδων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ Εμπορικό Επιμελητήριο, προέτρεψε τους νομοθέτες να ψηφίσουν για το σχέδιο, ενώ το κεντρικό συντηρητικές ομάδες προειδοποίησε εναντίον της.

"Όταν υπάρχει αυτό το είδος της πίεσης, να κάνω ό, τι είχα μάθει να κάνω: να πάρω στα γόνατά μου και να ρωτήσω για κάποια κατανόηση και κάποια ηγεσία", δήλωσε ο Δημ. Jeffrey Landry, ένας καινούριος Δημοκρατικός από τη Λουιζιάνα, που ήρθε στην Ουάσιγκτον, χωρίς να εμπειρία σε αιρετό αξίωμα. Ήταν αναποφάσιστοι, αλλά πολύ δύσπιστος.

Boehner και η ηγετική ομάδα του, που επικαλείται καλά-μπάτσος, κακός μπάτσος-προσεγγίσεις της άπωσης και έλξης νομοθέτες σε γραμμή, σε μια τεταμένη περιβάλλον ότι ένα GOP γερουσιαστής είπε ότι «αλλάζει κάθε ώρα."

Από πολλές απόψεις, αυτό ήταν μια στιγμή για τα βιβλία ιστορίας: τα μηχανήματα της Ουάσιγκτον κατά την εργασία σε μια βιτρίνα του Κογκρέσου διαδικασία. Σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση των Ρεπουμπλικανών, Δημ. Eric Cantor (R-Va.), ο ηγέτης της πλειοψηφίας, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να το κόψουν "γκρίνια" και ψηφοφορία.

Επιδιώκοντας να εμπνέει νομοθέτες, Δημ. Kevin McCarthy (R-Bakersfield), το μαστίγιο κόμματος, στράφηκε στο Χόλιγουντ. Έδειξε βαθμό-και-αρχείο νομοθέτες μια σκηνή από το δράμα ληστεία "Η Πόλη". Στο clip, χαρακτήρα Ben Affleck αφηγείται συνεργό του, χρειάζεται τη βοήθειά του και τη χρειάζεται τώρα - δεν ερωτήσεις.

Ο πιστός φίλος αδράξει την στιγμή απαντώντας: «Ποιανού το αυτοκίνητό μας gonna παίρνει"

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είχε την προβλεπόμενη κυριαρχία. Δημ. Allen West, ένα «πάρτι τσαγιού»-ευθυγραμμισμένο καινούριο από την Φλόριντα, που είναι γνωστό ότι buck την ηγεσία, έκανε μια παθιασμένη ομιλία του προς υποστήριξη του σχεδίου.

Δύση κατέληξε: «Εγώ θα οδηγήσει το αυτοκίνητο."

Άλλοι, όμως, ήταν απενεργοποιημένο από το σκληρό πωλούν προέρχονται από την ηγεσία - και από το Λευκό Οίκο. Ο Ομπάμα πήρε Σπίτι Ρεπουμπλικάνοι στην εργασία, ιδιαίτερα την αρκετά μεγάλη καινούρια κατηγορία που έχει πιο ανθεκτικό σε αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους, σε ώρα υψηλής τηλεθέασης σε ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας.

Καινούριος Δημ. Trey Gowdy (RS.C.), πρώην εισαγγελέας, είπε ο ίδιος και οι συμμαθητές του δεν είναι οι καρικατούρες Ομπάμα να κάνει ότι είναι, αλλά αντ 'αυτού οι φορολογικές γεράκια που θέλουν να κάνουν ένα "δια των γενεών» επιπτώσεις στις οφειλές και τα ελλείμματα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...