ΗΠΑ χάνει Aaa κατά S & P για το χρέος Ανησυχία Cuts Ελλιπή

Written By news on Sabtu, 06 Agustus 2011 | 05.45

ΗΠΑ χάνει Aaa κατά S & P για το χρέος Ανησυχία Cuts Ελλιπή

Standard & Poors υποβάθμισε ΑΑΑ πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ για πρώτη φορά, χτυπώντας πολιτική διαδικασία της χώρας και την κριτική νομοθέτες για τη μη περικοπή των δαπανών ώστε να μειωθούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα ρεκόρ.

S & P μείωσε τις ΗΠΑ το ένα επίπεδο στο ΑΑ +, διατηρώντας παράλληλα τις προοπτικές σε "αρνητικό", όπως γίνεται λιγότερη εμπιστοσύνη Κογκρέσο θα τελειώσει της εποχής Μπους περικοπές φόρων ή δικαιώματα αντιμετώπιση. Η βαθμολογία μπορεί να κοπεί σε AA εντός δύο ετών, αν μειώσεις των δαπανών είναι χαμηλότερες από ό, τι συμφώνησαν να, τα επιτόκια αυξάνονται ή "νέες δημοσιονομικές πιέσεις» ως αποτέλεσμα την αύξηση του χρέους της γενικής κυβέρνησης, η Νέα Υόρκη-βασισμένη εταιρία, δήλωσε χθες.

Οι νομοθέτες συμφώνησαν στις 2 Αυγούστου να αυξήσει 14.300 δισεκατομμύρια δολάρια οροφή του έθνους το χρέος και θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την επιβολή 2400 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μειώσεις των δαπανών για τα επόμενα 10 χρόνια, λιγότερο από το 4 τρισεκατομμύρια δολάρια S & P είχε πει ότι προτίμησε. Ακόμη και με το φάντασμα ενός υποβάθμιση, η ζήτηση για κρατικά ομόλογα σημείωσαν άνοδο καθώς οι επενδυτές είδαν ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις εν μέσω ανησυχίας παγκόσμια ανάπτυξη επιβραδύνεται και η κρίση του δημόσιου χρέους της Ευρώπης εξαπλώνεται.

"Η υποβάθμιση αντανακλά την άποψή μας ότι το σχέδιο δημοσιονομικής εξυγίανσης ότι το Κογκρέσο και η διοίκηση συμφώνησε πρόσφατα να υπολείπεται αυτού που, κατά την άποψή μας, θα ήταν απαραίτητη για τη σταθεροποίηση μεσοπρόθεσμα της κυβέρνησης δυναμική του χρέους," S & P αναφέρει σε ανακοίνωσή του αργά χθες μετά κλειστές αγορές.

U. S. Response

Οι ΗΠΑ αμέσως μαστίγωσε έξω σε S & P, με τον εκπρόσωπο Υπουργείο Οικονομικών λέγοντας ανάλυση της επιχείρησης περιλαμβάνει ένα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια το σφάλμα. Ο εκπρόσωπος, ο οποίος ζήτησε να μην αναγνωρίζονται από το όνομα, δεν επεξεργάζεται, λέγοντας ότι το λάθος να μιλά από μόνη της.

Οι επενδυτές Moody Εξυπηρέτησης και Fitch Ratings επιβεβαίωσε την πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ τους στις 2 Αυγούστου, την ημέρα που ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε νομοσχέδιο που έληξε το χρέος-οροφή αδιέξοδο που ώθησε το Υπουργείο Οικονομικών στην άκρη της αθέτησης. Moody και Fitch είπε επίσης ότι οι υποβαθμίσεις ήταν δυνατή αν οι νομοθέτες αποτυγχάνουν να θεσπίσουν μέτρα για τη μείωση του χρέους και η οικονομία εξασθενεί.

"Η κίνηση αυτή δεν θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο μέρος μια έκπληξη στις αγορές, αν και η χρονική στιγμή είναι σε ένα σημείο όπου κλίματος των αγορών είναι εύθραυστη μετά την πτώση των αποθεμάτων αυτή την εβδομάδα", δήλωσε ο Ajay Rajadhyaksha, διευθύνων σύμβουλος της Barclays Capital στη Νέα Υόρκη. "Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι αν οι αγορές είναι πρόθυμες να« υποβάθμιση »των ΗΠΑ στην αγορά ομολόγων. Ως κίνηση αυτή την εβδομάδα έδειξε, αμερικανικά ομόλογα παραμένουν η πτήση προς την ποιότητα του ενεργητικού της επιλογής."

Οι επενδυτές της Ασίας

Ασιατικές επενδυτές είναι πιθανό να διατηρούν κρατικά ομόλογα εκμεταλλεύσεις τους για τώρα, με περιορισμένες επιλογές από τους ξένους-συναλλαγματική πολιτική της περιοχής. Ιαπωνία, η δεύτερη μεγαλύτερη διεθνής επενδυτής στην αμερικανική δημόσιου χρέους, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα με την εμπιστοσύνη σε αυτούς τους τίτλους, ένας Ιάπωνας κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής από την Κίνα προς την Ιαπωνία στη Νοτιοανατολική Ασία για να δελεάζονται ομόλογα ως αποτέλεσμα των προσπαθειών για την ανάσχεση κέρδη στα νομίσματά τους έναντι του δολαρίου, γεγονός που θα επηρεάσει την ανταγωνιστικότητα των εξαγωγών. Η Κίνα έχει συσσωρεύσει 1.160 δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτούς τους τίτλους και τις επίσημες Xinhua Υπηρεσίας του έθνους News ανέφερε σε σχόλιο ότι οι ΗΠΑ πρέπει να ωριμάσει "εθισμός" της σε δανεισμό.

«Δεν θα είναι ευτυχής γι 'αυτό, αλλά ασιατικές κεντρικές τράπεζες θα πρέπει απλώς να διατηρήσουν και να κολλήσει έξω», είπε ο Σον Κάλοου, ένας ανώτερος στρατηγός νόμισμα Westpac Banking είδους στο Σίδνεϊ. "Υπάρχει πίεση σε αυτά για να παραμείνει στην ρευστά διαθέσιμα και δεν υπάρχει τίποτα πιο υγρό από το Υπουργείο Οικονομικών της αγοράς. Τουλάχιστον ομόλογα έχουν κάνει καλά και δεν είναι εκμετάλλευση σε επισφαλή στοιχεία ενεργητικού."

U. S. Οικονομίας

Δράση της S & P μπορεί να βλάψει την οικονομία των ΗΠΑ την πάροδο του χρόνου, αυξάνοντας το κόστος των στεγαστικών δανείων, τα δάνεια αυτοκινήτων και άλλα είδη δανείων συνδέεται με τα επιτόκια που καταβάλλονται σε κρατικά ομόλογα. JPMorgan Chase & Co εκτιμάται ότι μια υποβάθμιση θα αυξήσει το κόστος δανεισμού της χώρας κατά 100 δισ. δολάρια το χρόνο. Οι ΗΠΑ δαπάνησαν 414 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την έξοδο τόκου το οικονομικό έτος 2010, ή 2,7 τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών τα στοιχεία του Τμήματος.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...